Balbi Soprani Asti

Balbi Soprani Asti Druesammensætning: 100% Moscato. Lagring: Ståltank. Distrikt: Cuneo-provinsen, Piemonte. Alkohol: 7%. Packaging: Leveres i 6 stk. karton. Kommentar Kun de allerbedste Moscato d’Asti-druer, høstet og modnet naturligt i […]


Screen shot 2010-02-02 at 12.59.35

Balbi Soprani Asti

Druesammensætning: 100% Moscato.

Lagring: Ståltank.

Distrikt: Cuneo-provinsen, Piemonte.

Alkohol: 7%.

Packaging: Leveres i 6 stk. karton.

Kommentar

Kun de allerbedste Moscato d’Asti-druer, høstet og modnet naturligt i Piemonte, bliver anvendt til denne fabelagtige spumante. Farven er halmgul med gyldent skær, og skummet er let perlende og vedholdende. I duften aner man lindetræ samt delikate citrus-noter. I smagen møder man en delikat aroma af fersken og abrikos. Bør serveres ved 7-8°.

Vinhuset

I 1953 skabte vinbonden Cesare Pavese vinhuset Balbi Soprani i den lille piemontesiske landsby Santo Stefano Belbo. Balbi Soprani ejes i dag af en af de største vinproducenter i Piemonte, familieforetagendet Capetta, som nu også står for selve produktionen af Balbi Soprani-vinene.

Vinene bliver skabt med stor lidenskab og på baggrund af mange års erfaringer, og bliver primært fremstillet af druer dyrket på marker ejet af Capetta-familien, men også af acheter du cialis en ligne druer dyrket af vinbønder som har leveret til firmaet i årevis. Vinenes originale særpræg og traditionelle smag sikres af de mest moderne vinifikationsteknikker samt et omfattende højteknologisk produktionsapparat.

Screen shot 2010-02-02 at 13.16.02