Canti Asti

Canti Asti Fremstillet af druer fra Cuneo, Asti og Alessandria. Canti Asti er fremstillet af hvide Moscato druer.Denne delikate mousserende vin nyder stor popularitet ikke mindst fordi den huskes af […]

29090 Canti Asti

Canti Asti

Fremstillet af druer fra Cuneo, Asti og Alessandria. Canti Asti er fremstillet af hvide Moscato druer.Denne delikate mousserende vin nyder stor popularitet ikke mindst fordi den huskes af mange turister, som en af de største vinoplevelser under ferien i Italien.

Canti Asti fremstår i en lys halmgul farve med gyldne anstrøg i glasset. Den er sprudlende drikkevenlig med en behagelig sød og aromatisk smag. Bouqueten er frisk og frugtig med præg af moscat-drue, abrikos og fersken.

Grundet det moderate alkoholindhold er vinen yderst velegnet til en hyggelig stund,men er også ideel til retter med lyst kød samt til dessert og frugt.Også god som aperitif. Bør nydes ved 8-10 ° C.

Canti Asti er bl.a. tjenerens favorti